Pere in sirop, cu crema de vanilie

Printeaza

O reteta de pere in sirop, cu crema de vanilie din: pere, zahar, lapte, galbenusuri, faina, zahar vanilat, rom si frisca.

Ingrediente:Pere in sirop, cu crema de vanilie

  • 6 pere frumoase
  • 4 linguri de zahar pentru sirop

pentru crema:

  • 1/2 lapte
  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 1/2 lingura de faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita de rom
  • 250 g frisca batuta cu zahar

 

Mod de preparare:

Algei pere frumoase, le cureti si le tai in jumatati. Indepartezi mijlocul semintelor. Fierbi perele in sirop de zahar, le asezi pe farfuria de servit pe margine, astfel incat sa formezi o bordura.

La mijloc asezi frisca batuta cu zahar. Pregatesti dinainte crema de vanilie, din lapte, zahar, galbenusuri si zahar vanilat, faina si rom. Dupa ce s-a racorit, torni cu lingura peste pere in asa fel incat sa le acopere.

Pere in sirop, cu crema de vanilie

Pere in sirop, cu crema de vanilie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.