Penne Gratinate

Printeaza

Penne Gratinate din: penne, rosie, broccoli, ciuperci, seminte de pin, ceapa, patrunjel, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, ulei de masline.

Ingrediente:Penne_Gratinate

  • 400 g paste penne
  • o rosie mare
  • cateva buchetele de broccoli
  • 100 g ciuperci
  • o lingura de seminte de pin
  • o ceapa
  • o legatura de paturnjel
  • 200 ml smantana de gatit
  • 100 g parmezan ras
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de nucsoara
  • 3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Scurgeti-le de apă, picuraţi deasupra ulei de măsline, amestecaţi şi lăsaţi la răcit. Căliţi în ulei de măsline ceapa tocată, ciupercile fel iute, bucheţelele de broccoli şi seminţele de pin.

Când s-au înmuiat, adăugaţi smântână, pastele, nucşoara şi roşiile cuburi. Potriviţi de sare şi piper şi turnaţi compoziţia într-un vas de yena. Presăraţi par­mezan ras şi dati la cuptorul încins la 200 grade Celsius timp de 15 minute.

Penne Gratinate

Penne_Gratinate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.