Penne arabiatta cu ardei iute

Printeaza

Penne arabiatta cu ardei iute din: paste, sare, rosii decojite, ardei iute, ceapa, usturoi, sunca, ulei, piper si zahar.

Ingrediente:Penne_arabiatta_cu_ardei_iute

  • 400 g paste tubulare
  • sare
  • 400 g rosii decojite (conserva)
  • 2 ardei iuti rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 175 g sunca
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 praf zahar

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă roşiile şi se păstrează sucul. Se curăţă ardeii iuţi, se crestează pe lung, se scot seminţele şi se spală; se taie apoi rondele. Se toacă ceapa şi usturoiul. Se taie şunca fâşii şi se prăjeşte în ulei încins.

Se călesc ceapa, usturoiul şi ardeiul iute; se înglobează roşiile, se sărează, se piperează şi se lasă să fiarbă la foc moale 3 min. 3 Se scurg pastele şi se amestecă în sosul de roşii, eventual adăugând şi suc de roşii. Se sărează, se piperează şi se ornează cu frunze de busuioc fritate.

Penne arabiatta cu ardei iute

Penne_arabiatta_cu_ardei_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.