Peltea delicioasa de zmeura

Printeaza

Peltea delicioasa de zmeura din: zmeura, zahar.

Ingrediente:Peltea delicioasa de zmeura

  • cantităţi egale de zmeură şi de zahăr

 

 

 

 

Mod de preparare:

Strecori zeama de zmeură zdrobită (prin tifon). Pui la 1 litru de zeamă 1 kg de zahăr.

Pui compoziţia obţinută la fiert şi încerci, din când în când, pe farfurie câteva picături, pentru a vedea dacă este legată.

Torni apoi dulceaţa în borcane cu capac şi le depozitezi în cămară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.