Pelmeni cu carne

Printeaza

Pelmeni cu carne

Pelmeni cu carne

Ingrediente:

  • un kg făină
  • 5 ouă
  • 100 g unt
  • sare
  • smântână

Umplutura:

  • 500 g carne tocată (vită şi porc)
  • mirodenii

 

Mod de preparare:

Aluatul se pregăteşte sim­plu, bătându-se cu sare şi 50 ml apă, se presară făina, se amestecă bine, apoi se adaugă ouăle şi se frământă. Coca trebuie să fie destul tare, ca pentru tăiţei.

Se întinde foaia subţire şi cât permi­te de mare, din ea tăindu-se mici pătrate cu latura de 3 cm, care, mai apoi, se umplu cu carnea trecută de două ori prin maşina de tocat şi amestecată cu miro­denii.

Se îndoaie la colţ şi le strângi bine marginile, apăsând cu dege­tele. Se pun în apa cu sare dată deja în clocot şi se fierb, încetiişor, la foc mic. Se servesc cu smântână deasupra.

Pelmeni cu carne

Pelmeni cu carne.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pelmeni cu carne
  • pelmeni receta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.