Patru retete cu peste pentru Craciun

Printeaza

Patru retete cu peste pentru Craciun: Rețetele cu pește pentru Crăciun aduc o alternativă minunată la mâncărurile tradiționale cu carne și oferă o varietate de arome și texturi pentru masa festivă.

Peștele este adesea asociat cu prospețimea și sănătatea, ceea ce îl face potrivit pentru a contrabalanța mesele bogate și consistente ale sărbătorilor.

Rețetele cu pește pentru Crăciun pot varia de la preparate simple la feluri sofisticate, potrivindu-se gusturilor fiecăruia.

Patru retete cu peste pentru Craciun:

Cod la cuptor cu legume provensale

Cod_la_cuptor_cu_legume_provensale

Cod la cuptor cu legume provensale din: ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, vanata, ulei de masline, vin, rosii, masline, busuioc, cod, oregano, boia, usturoi, busuioc, patrunjel, coaja de lamaie si foccacia. Ingrediente: 2 buc ardei gras roşu, taiat bucati 2 buc ardei galben, taiat bucati 3 cepe rosii, taiate sferturi 3 dovlecei, taiati felii…Read more »

Rulouri de hering marinat

Rulouri_de_hering_marinat

Rulouri de hering marinat din: hering marinat, varza, morcovi, ardei, ceapa rosie, sare, piper, chimen, ulei de masline, otet balsamic, foi de dafin si salata verde. Ingrediente: o cutie hering marinat o varza mica alba 1-2 morcovi un ardei verde o ceapa rosie sare piper negru macinat 30 g chimen 3-4 lingurite ulei de…Read more »

Caracatita cu legume

Caracatita_cu_legume

Caracatita cu legume din: caracatita, ceapa verde, usturoi, ardei capia, rosii cherry, patrunel verde, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: doua caracatite de jumatate de kilogram fiecare doua fire de ceapa verde un catel de usturoi doi ardei capia patru rosii cherry o legatura de patrunjel verde ulei de masline extravirgin sare…Read more »

Retete de sarbatori: Pastrav umplut

Pastrav_umplut

Pastrav umplut din: pastrav, masline, usturoi, apa, rosie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: doua bucati de pastrav 100 grame de masline verzi si negre doi catei de usturoi o ceapa de apa o rosie ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Curatati pestele de solzi, indepartati branhiile de la nivelul…

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Codul e bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.