Patratele cu miere si migdale

Printeaza

 Patratele cu miere si migdale

Ingrediente:Patratele cu miere si migdale

  • 500 făină
  • 2 ouă întreg
  • 250 g zahăr
  • 4 linguri miere
  • 150 g unt
  • 2 linguri smântână
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriţă cuişoare
  • scorţişoară măcinate
  • 50g migdale

 

Mod de preparare:

Din ingrediente (mai puţin migdalele) se frământă un aluat din care se întinde o foaie cu grosimea de 5mm.

Se taie foaia în pătrate cu latura de 5cm. Acestea se pun în tava unsă şi tapetată cu făină şi pe fiecare se pune câte o migdală, apăsând- o uşor.

Se coc în cuptor, la foc potrivit, circa 40 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O bunatate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.