Patratele cu ceapa si ciuperci

Printeaza

Patratele cu ceapa si ciuperci din: aluat de foitaj, gorgonzola, rosii uscate, ceapa rosie, ceapa alba, ciuperci, ulei de masline si cimbrisor verde.

Ingrediente:Patratele cu ceapa si ciuperci

  • 700 g aluat de foitaj
  • 100 g gorgonzola
  • 3-4 rosii uscate
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 100 g ciuperci champignon
  • ulei de masline
  • cimbrisor verde

 

Mod de preparare:

Taie ceapa rondele, ciupercile în felii (pe lung, ca să semene cu nişte umbreluţe), brânza în feliuţe subţiri, iar roşiile uscate toacă-le mărunt. Intinde foaia de aluat pe planşeta presărată cu făină, dă cu sucitorul de două, trei ori, apoi taie în şase.

Pune dreptunghiurile în tava cu hârtie de copt. Pe fiecare, aşază rondele de ceapă, cubuleţe de roşie uscată, felii de ciuperci şi brânză. Stropeşte cu ulei de măsline, presară un pic de piper alb, apoi dă la cuptor, la foc potrivit, 20-30 de minute. Decorează cu cimbrişor verde.

Patratele cu ceapa si ciuperci

Patratele cu ceapa si ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.