Pateuri cu sunca

Printeaza

O reteta de pateuri cu sunca din: aluat de foietaj, cascaval, sunca de praga, ou si chimen.

Ingrediente:Pateuri cu sunca

  • 500 g aluat de foietaj
  • 150 g cascaval
  • 200 g sunca de Praga
  • un ou pentru uns
  • chimen pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se scoate aluatul din congelator şi se lasă 2-3 ore la temperatura camerei. Se pregătesc între timp in­gredientele pentru umplutură. Se taie caşcavalul cubuleţe, iar şunca felii. Se întinde aluatul cu sucitorul, se porţionează cu ruleta şi se aşază umplutura.

Caşcavalul se înfăşoară în felia de şuncă şi apoi se rulează cu aluatul. Se aranjează în tava tapetată cu hârtie de copt şi se ung cu ou. Deasupra se presară chimen. Se coc la 180°C. Se servesc atât calde, cât şi reci.

Pateuri cu sunca

Pateuri cu sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.