Pateuri rafinate cu file de pastrav afumat si gorgonzola

Printeaza

Pateuri rafinate cu file de pastrav afumat si gorgonzola din: aluat, file de pastrav, crema de branza, hrean, marar, sare, piper, sunca, rucola, gorgonzola, miez de nuca.

Ingrediente: Pateuri rafinate cu file de pastrav afumat si gorgonzola

  • 225 g aluat foitaj
  • 50 g file de păstrăv afumat
  • 50 g cremă de brânză
  • 1/2 linguriţă hrean
  • 1 linguriţă mărar
  • sare
  • pi­per
  • 50 g şuncă afumată
  • rucola
  • 75 g gorgonzola
  • miez de nucă.

 

Mod de pre­parare:

Intindeţi aluatul şi tăiaţi-l în 12 pătrate. Coaceţi-le circa 10 minute la 200° C apoi tăiaţi-le în două. Amestecaţi păstrăvul, 25 g brânză, mă­rarul, hreanul, sarea şi piperul.

Tăiaţi şunca şi rucola şi amestecaţi-le cu restul de brânză. Amestecaţi gorgonzola şi nucile. Umpleţi pateurile.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.