Pateuri de quinoa

Printeaza

Pateuri de quinoa din: quinoa, oua, sare, arpagic, ceapa, parmezan, usturoi, pesmet, apa, ulei de masline.

Ingrediente:Pateuri_de_quinoa

  • o cana si jumatate de quinoa fiarta
  • 4 oua batute
  • jumatate de lingurita de sare
  • o treime de cana de arpagic tocat
  • o ceapa mica tocata
  • o treime de cana de parmezan ras
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • o cana de pesmet
  • apa, daca e necesar
  • o lingura de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Amestecaţi quinoa cu ouăle şi sarea. Incorporaţi arpagicul, ceapa, parmezanul şi usturoiul. Adăugaţi pesmetul, ame­stecaţi şi lăsaţi câteva minute deoparte până ce pesmetul absoarbe lichidul.

Modelaţi bile de aluat şi aplatizati-le. Incălziţi ulei într-o tigaie şi adăugaţi pateurile. Prăjiţi 7-10 minute, până devin aurii. Intoarceţi pe partea cealaltă şi mai tineti 7 minute.

Pateuri de quinoa

Pateuri_de_quinoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.