Pateuri cu pesto, rosii si branza de capra

Printeaza

Pateuri cu pesto, rosii si branza de capra din: aluat, sos pesto, rosii cherry, masline, branza de capra, galbenusuri, frunze de busuioc.

Ingrediente:Pateuri_cu_pesto_rosii_si_branza_de_capra

  • 800 g aluat foitaj
  • 1 borcanel cu sos pesto
  • 500 g rosii cherry
  • 200 g masline
  • 200 g branza de capra
  • 2 galbenusuri
  • frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Decongelează aluatul în frigider, peste noapte. Pune-l pe masa de lucru înfăinată şi întinde-l foarte puţin cu sucitorul. Taie pătrate cu latura de 10 cm. Cu ajutorul unui cuţitaş cu lamă subţire, crestează un chenar pe fiecare pătrat. Unge în interior cu sos pesto, aşază deasupra roşii tăiate-n sferturi, 1-2 măsline şi brânză de capră sfărâmată.

Unge marginile chenarului cu gălbenuş bătut şi dă la cuptorul încins pentru 15-20 de minute ori până ce aluatul a crescut şi a căpătat o culoare apetisantă şi aurie. Lasă-le să se răcească, presară frunze de busuioc proaspăt şi serveşte-le celor dragi.

Pateuri cu pesto, rosii si branza de capra

Pateuri_cu_pesto_rosii_si_branza_de_capra

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi dai sa gust si eu ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.