Pateu din branza de vaca

Printeaza

Pateu din branza de vaca din: branza de vaca, smantana, lapte, ulei, ceapa, usturoi, sare, coriandru, patrunjel.

Ingrediente:Pateu din branza de vaca

  • 200g brânză de vacă proaspătă
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă mică tăiată mărunt
  • 2 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
  • un sfert lingură sare
  • 2 linguri seminţe de bostan măcinate
  • frunze de pătrunjel
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele până se obţine o pastă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.