Pateu de somon

Printeaza

Pateu de somon din: somon, crema de branza, suc de lamaie, chives, ceapa, castraveti.

Ingrediente:Pateu de somon

  • 200 g de somon
  • 200 g de cremă de brânză
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1 linguriţă de chives
  • 2 cepe verzi
  • 1 linguriţă de castraveţi muraţi

 

Mod de preparare:

Se pasează 200 g de somon fiert cu 200 g de cremă de brânză şi sucul de la jumătate de lămâie. Se adaugă 1 linguriţă de chives tocat, 2 cepe verzi tocate şi 1 linguriţă de castraveţi muraţi tocaţi.

Se pune la rece. Apoi, se serveşte cu pâine crocantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.