Pate de soia

Printeaza

Pate de soia

Ingrediente:Pate de soia

  • 200 g boabe de soia
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • piper
  • boia
  • coriandru măcinat
  • condiment
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Alegi soia şi o pui la fiert cu puţină sare timp de 30-40 de minute în oala cu presiune. Intre timp, tai mărunt ceapa, o freci cu puţină sare şi o pui la dunstuit în suc propriu, apoi adaugi apă puţin câte puţin, până când ceapa devine sticloasă, iei soia de pe foc şi după ce s-a răcit, o dai de 2-3 ori prin maşina de tocat carne.

In pasta obţinută adaugi uleiul şi ceapa, pui condimentele şi sare după gust şi amesteci bine până se omogenizează. E foarte bun cu pâine prăjită şi salată de crudităţi!

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata pate de soia. E bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.