Pateu de ciuperci cu oregano

Printeaza

Pateu de ciuperci cu oregano din: ciuperci, mustar dulce, cartof, drojdie, vegeta, oregano, ulei.

Ingrediente:Pateu de ciuperci cu oregano

  • 2 cutii de 400 g ciuperci
  • 1 linguriţă muştar dulce
  • 1 cartof
  • 1 linguriţă drojdie uscată
  • 1 lingură vegeta
  • 1 linguriţă oregano
  • 5-6 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se mixează bine ciupercile scurse de apă. Se adaugă muştarul, cartoful fiert şi răcit, drojdia, vegeta şi oregano. Se continuă mixarea, adăugându-se uleiul.

Pasta se aşază într-un castron şi se pune în frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.