Pate de patrunjel

Printeaza

O reteta de pate de patrunjel din: patrunjel, branza de vaci, unt, ulei, ceapa, zeama de lamaie si patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 radacini de patrunjel date pe razatoarea mica
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Amesteci pătrunjelul dat pe râză­toare cu toate celelalte ingredien­te de mai sus, până obţii o pastă omogenă.

Presari apoi pătrunjel verde tocat mărunt.

Pate de patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.