Pate din broccoli si morcovi

Printeaza

Pate din broccoli si morcovi din: broccoli, morcovi, lamaie, sare, rosii, masline, salata, ulei.

Ingrediente:Pate din broccoli si morcovi

  • 500g broccoli
  • 4 morcovi
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita cu sare
  • 2 rosii
  • 10-12 masline
  • 1 salata pentru decor
  • 2-3 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Spalati, curatati si puneti broccoli si morcovii la fiert cu apa calda cat sa le acopere. Fierbeti acoperit, la foc mic, timp de 25 minute. Scurgeti zeama si treceti legumele prin sita prin razatoarea mica sau mixati-le impreuna.

Strangeti pasta obtinuta in castron, omogenizati, adaugati sare, ulei si zeama de lamaie, amestecati cu lingura de lemn 3-4 minute ca sa obtineti un pate usor de intins pe paine.

Treceti produsul pe farfurie mare decorata cu frunze de salata, puneti deasupra masline fara samburi, iar in jurul pate-ului asezati felii subtiri de rosii. Serviti alaturi felii de paine proaspata sau faceti tartine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.