Pate de usturoi cu migdale

Printeaza

Pate de usturoi cu migdale din: migdale, nuci caju, telina, ceapa, suc de lamaie, usturoi, sare.

Ingrediente:Pate de usturoi cu migdale

  • două ceşti de migdale, înmuiate în apă
  • o ceaşcă de nuci caju, înmuiate în apă, dar crocante încă
  • un sfert de ceaşcă de căpăţâni de ţelină sau bulbi de cernuşcă, mărunţiţi
  • patru linguri de ceapă albă sau roşie, sau de arpagic, mărunţite
  • două linguri de suc de lămâie
  • doi căţei de usturoi
  • un vârf de linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Puneţi migdalele şi nucile caju la înmuiat în apă, între opt şi douăsprezece ore. Amestecaţi toate ingredientele într-un mixer.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.