Pate cu ficat, cartof si smantana

Printeaza

Pate cu ficat, cartof si smantana din: cartofi, ficăţei de pasăre, unt, lapte, smantana, sare.

Ingrediente:Pate cu ficat, cartof si smantana

  • 3 cartofi
  • 4 ficăţei de pasăre
  • 1 linguriţă unt
  • 50 ml lapte
  • 1 linguriţă smântână
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Cartofii îi speli, îi cureţi de coajă si îi fierbi la foc domol, până când devin sfârâmicioşi.

Ficăţeii îi cureţi de pieliţe, îi speli şi îi fierbi sau îi frigi pe grătar, fără grăsime.

Când sunt gata cartofii şi ficăţeii, îi pui într-un mixer sau îi zdrobeşti cu furculiţa.

Adaugi untul, laptele, smântâ­nă şi mixezi totul bine, până la formarea unei paste.

La final adaugi şi sarea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.