Pastarnac umplut cu soia

Printeaza

Pastarnac umplut cu soia

Ingrediente:Pastârnac umplut cu soia

  • 6 bucăţi păstârnac
  • 2 cepe
  • 150 g soia granule
  • 1 ceaşcă orez
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri făină

 

Mod de preparare:

Cureţi păstârnacul, îi tai vârful şi baza şi-l pui la fiert în apă cu sare. în acest timp, pregăteşti umplutura: pui la fiert soia în apă clocotită cu sare. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei.

Adaugi orezul spălat şi o ceaşcă de apă fierbinte sau de supă preparată cu o linguriţă condiment cu gust de legume. Laşi pe foc până a înflorit orezul, apoi adaugi 1 lingură pastă de tomate, îl dai deoparte, îl amesteci cu soia fiartă şi scursă şi potriveşti gustul de sare şi piper.

După ce au fiert bucăţile de păstârnac, le scoţi miezul şi le umpli cu compoziţia de soia. Aşezi păstârnacul într-o tavă cu ulei şi le dai la cuptor. în acest timp, pregăteşti sosul: desfaci bulionul rămas cu o cană de apă, pui făina în ploaie, potriveşti de sare şi piper şi-l fierbi 10 minute la foc mic.

Când păs­târnacul e aproape gata, torni sosul în tavă şi mai dai la cuptor pen­tru 30 de minute.

Păstârnac umplut cu soia

Pastârnac umplut cu soia

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.