Pastravi la tava cu usturoi

Printeaza

Pastravi la tava cu usturoi din: pastravi, capere, usturoi, ulei de masline, lamai, rosii cherry, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Pastravi la tava cu usturoi

  • 4 păstrăvi
  • o lingură cu capere
  • 6 căţei de usturoi
  • 50 ml ulei de măsline
  • două lămâi
  • 200 g roşii cherry
  • un fir de rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se eviseerează, se spală şi se ung cu ulei. Se condimentează, se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se presară usturoiul feliat. Se stropesc cu suc de lămâie, se presară caperele şi rozmarinul, se aşază pe fiecare felie de lămâie şi se acoperă cu hârtie.

Se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu 20 de minute, se desface hârtia, se pun deasupra roşiile şi se mai introduc zece minute în cuptor.

 

Pastravi la tava cu usturoi

Pastravi la tava cu usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.