Pastravi la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Printeaza

Pastravi la cuptor cu garnitura de cartofi natur din: pastravi, midii, verdeata, lamaie, sare, piper, unt, cartofi.

Ingrediente:

  • 6 păstrăvi a 200 g
  • 20 midii sau scoici
  • 1 legătură de verdeaţă
  • 1/2 lămaie
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 20 cartofi

 

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se spală şi se aşază pe un platou de metal uns cu unt, Se dă sare şi piper şi se dau la cuptor moderat.

Cînd sant gata, se garnisesc cu scoici sotate, cu cartofii fierţi, daţi în 50 g unt topit şi verdeaţă tocată şi cu felii de lămaie fără coajă.

 

 

Pastravi la cuptor cu garnitura de cartofi natur

 

Pastrav cu garnitura de legume inabusite

Păstrăvi cu legume şi măsline la cuptor

Păstrăvi cu legume şi măsline la cuptor din: pastravi, morcovi, ceapa, rosii, telina, usturoi, masline, ulei, cimbru, frunze de salvie, sare, piper. Ingrediente: 4 pastravi potriviti 2 morcovi 1 ceapa 4 rosii 1 telina mica 1 catel de usturoi 200 g masline 50 ml ulei 2-3 fire de cimbru verde 2-3 frunze de salvie sare […]

 

Păstrăv cu sos de lamaie

Păstrăvi cu smantana la cuptor

Păstrăvi cu smantana la cuptor din: pastravi, smantana, ulei, ceapa, usturoi, marar, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 6 păstrăvi miri 400g smântână 100ml ulei 1 ceapă mică l căţel de usturoi 1 leg. mărar lămâie sare piper   Mod de preparare: Se curăţă peştele, se spală şi se scurge bine de apă. Se presară cu sare […]

 

Pastrav cu miez de graham

Pastravi umpluti cu branza

Pastravi umpluti cu branza din: pastravi, suc de lamaie, unt, branza, spanac, faina, ou, smantana, sare, piper. Ingredinete: 4 păstrăvi de câte 250 g suc de lămâie unt sare şi piper negru 100 g spanac tocat 100 g brânză nesărată 1 lingura faina 1 gălbenuş 2 linguri smântână acră coaja şi zeama de la 1 […]

 

Păstrăv cu sos de lamaie

Pastravi inveliti in bacon

Pastravi inveliti in bacon din: pastravi, bacon, lamaie, ustuoi, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 păstrăvi 12 felii bacon 1 lămâie 4 căţei usturoi sare piper ulei   Mod de preparare: Păstrăvul se curăţă, se spală şi se usucă. Se asezonează cu sare, piper şi se umple cu usturoi feliat şi lămâie. Fiecare păstrăv se înfaşoară în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.