Pastravi cu umplutura de ceapa si patrunjel

Printeaza

Pastravi cu umplutura de ceapa si patrunjel din: pastravi, lamaie, ceapa, pătrunjel, piper rosu, ulei, sare de mare.

Pastravi_cu_umplutura_de_ceapa_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 4 x 200 g păstrăvi
  • 2 lămâi
  • 2 cepe
  • 1 legătură de pătrunjel
  • piper rosu
  • 2 linguri cu ulei
  • sare de mare

 

Mod de preparare

Spală păstrăvii curăţaţi şi tamponează-i cu şerveţele de hârtie care să absoarbă excesul de apă. Dă-i cu sare şi piper roşu proaspăt măcinat pe interior şi exterior, stropeşte-i cu zeama de la o lămâie. Pune-i într-un castron şi lasă-i să stea un sfert de oră.

Curăţă cepele şi taie-le julien. Pune-le într-un castronel împreună cu pătrunjelul verde tocat mărunt şi amestecă totul.

Unge peştii cu ulei şi umple-i cu amestecul de ceapă şi pătrunjel. Aşază-i într-o tavă unsă cu ulei şi dă-o la cuptorul încins 15-20 de minute, pe fiecare parte.

Serveşte-i cu legume sotate, cartofi fierţi şi felii de lămâie coapte pe grătar.

Pastravi cu umplutura de ceapa si patrunjel

Pastravi_cu_umplutura_de_ceapa_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.