Păstrăvi cu sos

Printeaza

Păstrăvi cu sos

Ingrediente:Păstrăvi cu sos

  • 2 păstrăvi
  • 1 lămâie
  • 300 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 20g usturoi
  • marar
  • 100 ml smantana
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii şi morcovii se pun  fiert în apă cu sare şi,se scot şi se trag 1 tigaie în 50 g unt.

Păstrăvii s dau prin faină, li se depărteaz fălcile cu jumătăţi de scobitos re şi se prăjesc în unt, întâi pe burtă şi apoi pe cele două feţe.

Sosul se prepară la tigaie din 20 g unt sucul de la jumătate de lămâie sare, piper şi pătrunjel.

Se aşazâ totul pe farfurie (păstrăvii pe burtă) şi legumele se stro­pesc cu sos din abundenţă.

Se ornează cu felii de lămâie şi marar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.