Pastrav umplut la gratar

Printeaza

O reteta de pastrav umplut la gratar din: pastravi, ciuperci, ceapa rosie, ulei, rosii cherry, patrunjel, marar, coriandru, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 pastravi
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 500 ml ulei
  • 200 g rosii cherry
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura coriandru
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati si taiati in feliute ciupercile. Spalati verdeata, scurgeti-o de apa si tocati-o marunt. Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Caliti in ulei ceapa 1-2 minute, apoi adaugati ciupercile si dupa 5 minute puneti verdeata tocata. Caliti toate acestea inca 5 minute la foc mic.

Curatati pastravul, spalati-l, apoi umpleti-l cu amestecul de ciuperci calite. Puneti pastravul umplut pe gratarul incins si frigati-l bine pe ambele parti pana se rumeneste frumos. Serviti-l cald, cu rosii cherry coapte si cu lamaie.

Pastrav umplut la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.