Pastrav umplut cu paste si smantana

Printeaza

Pastrav umplut cu paste si smantana din: pastravi, ceapa rosie, paste, rosii, porumb, unt, vin, mango, ulei de masline, lamaie, sare, piper, cimbru, smantana.

Ingrediente:Pastrav_umplut_cu_paste_si_smantana

  • 4 pastravi
  • doua cepe rosii
  • 400 g paste
  • 4 rosii
  • 200 g porumb din conserva
  • 50 g unt
  • 200 ml vin alb demisec
  • un mango
  • 50 ml ulei de masline
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • smantana

 

Mod de rpeparare:

Pastravii se curăţă, se eviscerează şi se spală. Se ung cu ulei în interior şi se condimentează. Cepele se curăţă de foi, se spală şi se taie rondele. Roşiile se spală, se taie rondele şi se condimentează. In interiorul fiecărui păstrăv se introduc rondele de ceapă şi roşii şi fire de pătrunjel.

Se aşază păstrăvii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei, se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu 20-30 de minute. Mango se curăţă de coajă şi sâmbure, se toacă mărunt şi se pune într-un bol.

Untul se încinge într-o crăticioară, apoi se adaugă mango, se căleşte 2 minute şi se toarnă vinul alb. Se condimentează, se adaugă suc de lămâie şi porumbul scurs de apă.

Se fierb 15 minute la foc mediu, apoi sosul obţinut se serveşte alături de păstrăvii umpluţi şi pastele fierte, totul presărat cu cimbru.

In momentul servirii, peste paste se poate adauga putina smantana.

Pastrav umplut cu paste si smantana

Pastrav_umplut_cu_paste_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.