Pastrav umplut cu macrou afumat

Printeaza

Pastrav umplut cu macrou afumat din: păstrăvi, macrou afumat, orez fiert, lamaie, ulei de masline, sare, piper, cimbru, cartofi (sau paste, ulei, unt şi usturoi)

Pastrav_umplut_cu_macrou_afumat

Ingrediente:

  • 3 păstrăvi
  • 1 macrou afumat
  • 3 linguri orez fiert
  • 2 lămâi
  • ulei de măsline
  • sare, piper, cimbru

Pentru garnitură:

  • 500 g cartofi sau 300 g paste fierte, amestecate cu puţin ulei, unt şi usturoi

Mod de preparare:

Păstrăvii (pot fi înlocuiţi şi cu ca­ras) bine spălaţi şi şterşi îi crestezi şi îi ungi bine cu sucul de la o lă­mâie şi cu puţin ulei de măsline, îi condimentezi în exterior şi în interior.

Umpli peştele cu carnea de la macrou, amestecată cu ore­zul fiert şi cu miezul de la lămâie, împachetezi peştele în folie de aluminiu şi-l aşezi într-o tavă, apoi îl introduci în cuptorul încins, timp de 20-25 de minute.

Serveşti păs­trăvii cu garnitură de cartofi fierţi, natur sau de paste

Pastrav umplut cu macrou afumat

Pastrav_umplut_cu_macrou_afumat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.