Pastrav umplut cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de pastrav umplut cu ciuperci, ceapa, patrunjel, marar, ulei, sare, piper negru, vin alb dulce, ardei, patrunjel.

Ingrediente: Pastrav umplut cu ciuperci

  • 4 păstrăvi mari
  • 500 g ciuperci
  • o legătură ceapă
  • o legătură pătrunjel
  • o legătură mărar
  • 3-4 linguri ulei de floarea- soarelui
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 100 ml vin alb dulce
  • 4-5 ardei
  • o legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală bine păstrăvul, apoi se taie si se face un buzunar pentru umplutură. Se curăţă ciupercile şi ceapa, se spală şi se taie mărunt, apoi se călesc.

Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să scadă. Se adaugă pesmetul şi verdeaţa tocată mărunt. Se umplu peştii, se pun în tavă şi se presară cu ulei, sare şi piper. Se bagă în cuptor.

Se spală, se şterg şi se coc ardeii, apoi se taie feliute şi se se servesc cu pestele rumenit. Se asezonează cu pătrunjel proaspăt.

Pastrav umplut cu ciuperci

Pastrav umplut cu ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.