Păstrăv rasol cu sos de lămâie

Printeaza

Păstrăv rasol cu sos de lămâie din: pastrav, ulei, verdeata, lamaie, apa minerala, morcovi, ceapa, foi de dafin, cartofi, sare, piper boabe.

Ingrediente:

  • 5 bucati pastrav
  • 75 ml ulei
  • 1 legatura verdeata
  • 100 g lamaie
  • 250 ml apa minerala
  • 100 g morcovi
  • 100 g ceapa
  • 1 bucata foi de afin
  • 1,5 kg cartofi
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Morcovii şi ceapa tăiate felii se pun la fiert împreună cu foaia de dafin, boabele de piper şi sarea.

Se adaugă păstrăvul curăţat şi spălat şi se fierbe circa 10 minute.

Se serveşte păstrăvul înteg cu garnitură de cartofi natur şi morcovi taiaţi felii, iar pe deasupra se toarnă sosul preparat din lămâie, piper, verdeaţă, ulei, apă minerală şi sare.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.