Pastrav infasat

Printeaza

 Pastrav infasat

Ingrediente:Pastrav infasat

  • 4 păstrăvi
  • 12 bureţi
  • arpagic
  • 2 mere
  • 4 ramuri de mentă pentru decor
  • sucul unei lămâi
  • 12 felii subţiri de şuncă afumată sau bacon
  • 450g paste
  • 1lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştii şi se spală bine cu apă fierbinte sărată în cavita­tea abdominală. Se condimen­tează cu sare şi piper şi se pun în fiecare peşte câteva felii de măr.

Se stropesc peştii cu ulei de măsline şi se înfajoară strâns în feliile de şuncă, lăsând libe­re capul şi coada.

Se pun peştii în tavă împreună cu arpagicul curăţat, se presară cu sare şi pi­per şi se lasă în cuptor, la foc po­trivit, 20 de minute.

După pri­mele 10 minute, se întorc peştii în tavă. In acest timp, se fierb pastele în apă sărată, se scurg de apă şi se pun pe un platou încălzit.

Se aşază peştii deasu­pra şi se ornează cu felii de măr şi cu frunze de mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.