Păstrăv in sos de smantană

Printeaza

Păstrăv in sos de smantană din: pastravi, smantana, unt, faina, lapte, lamaie, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Păstrăv in sos de smantană

  • 8 păstrăvi (circa 250g bucata)
  • 300g smântână
  • 100g unt
  • 1 lin­gură făină
  • 200ml lapte
  • 1lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală şi se condimentează cu sare şi piper. Se prăjeşte în ulei, la foc potrivit spre mic, până ce se rumeneşte bine pe toate părţile, apoi se scoate pe şerveţele absorban­te şi se stropeşte cu zeamă de lămâie.

Separat, se topeşte un­tul într-o tigaie, se pune faina, se rumeneşte 2-3 minute, la foc mic, apoi se adaugă laptele, puţin câte puţin, amestecând încontinuu, până când sosul se îngroaşă.

Se adaugă smântână, se potriveşte de sare şi piper şi se- pun în acest sos păstrăvii prăjiţi. Se mai lasă 2-3 minute la foc mic.

Se servesc câte 2 păstrăvi la o porţie cu sos din tigaie şi se ornează cu felii de lămâie şi frunzuliţe de pătrunjel

 

Pofta buna!

Poate iti place si:

Pastrav_umplut_cu_paste_si_smantana

Pastrav umplut cu paste si smantana

Pastrav umplut cu paste si smantana din: pastravi, ceapa rosie, paste, rosii, porumb, unt, vin, mango, ulei de masline, lamaie, sare, piper, cimbru, smantana. Ingrediente: 4 pastravi doua cepe rosii 400 g paste 4 rosii 200 g porumb din conserva 50 g unt 200 ml vin alb demisec un mango 50 ml ulei de masline […]

rp_File_de_pastrav_cu_sos_de_smantana.jpg

File de pastrav cu sos de smantana

O reteta savuroasa de File de pastrav cu sos de smantana din: file de pastrav, praz, smantana, ulei de masline, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 8 bucati file de pastrav 4 fire praz 250 g smantana de gatit (nefermentata) 50 ml ulei de masline 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Presăraţi fileul […]

Pastrav in sos de sofran si rodie

Pastrav in sos de sofran si rodie

Pastrav in sos de sofran si rodie din: pastravi, rodie, patrunjel, vin, ulei de masline, coriandru, busuioc, lamaie, supa de carne, faina, smantana, suc de rodie, sofran, seminte de rodie, ceapa, usturoi, verdeturi de Provence, coriandru. Ingrediente: 3 păstrăvi 1 rodie 1 legătură pătrunjel 1 pahar de vin alb ulei de măsline coriandru busuioc lămâie […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pastrav cu sos de smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.