Pastrav Meuniere

Printeaza

Pastrav Meuniere

Pastrav Meuniere

Ingrediente:

  • 4 pastravi (250g fiecare)
  • 60 g unt
  • 2 lamai
  • o legatura patrunjel
  • 50 g faina

 

Mod de preparare:

Curatati pastravii, presarati sare si piper in interior,apoi treceti fiecare peste prin faina. Intr-o tigaie, topiti 30g unt apoi rumeniti pestii, tinandu-i 5 minute pe fiecare parte.

Pregatiti un sos din restul de unt topit, in care rumeniti putin restul de faina si stingeti totul cu sucul unei lamai. Pentru servire pregatiti farfuriile, sa fie calde.

Asezati cate un pastrav, stropiti cu sos si decorati cu patrunjel verde, tocat si cu cate un sfert de lamaie.

Pastrav Meuniere

Pastrav Meuniere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.