Păstrăv cu lămâie

Printeaza

O reteta de pastrav cu lamaie din: pastravi, morcovi, ulei, zeama de lamaie, sare si verdeata.

Ingrediente:Păstrăv cu lămâie

  • 2 păstrăvi mici
  • 2–3 morcovi
  • 5 ml ulei
  • 1/2 linguriţă zeamă de lămâie
  • sare
  • verdeaţă

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi păstrăvii, îi spălaţi şi îi fierbeţi cu morcovul 10 – 15 minute, la foc încet. Când sunt gata, scoateţi păstrăvii cu atenţie să nu se sfărâme şi îi aşezaţi pe un platou.

Serviţi păstrăvii cu zeamă de lămâie amestecată cu puţin ulei. Decoraţi cu felii de lămâie peste care presăraţi puţină verdeaţă.

Păstrăv cu lămâie

Păstrăv cu lămâie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.