Pastrav la cuptor cu vin alb

Printeaza

O reteta simpla de pastrav la cuptor din: pastrav, marar, patrunjel, usturoi, vin alb, lamaie, untdelemn, sare si piper.

Ingrediente:Pastrav la cuptor cu vin alb

  • 2 păstrăvi (cca 500 gr)
  • 2 frunze de mărar
  • pătrunjel
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb de masă
  • 1 lămâie
  • 4 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm peştele, îl spălăm, îl scur­gem de apă şi-l punem în tigaia. Amestecăm pătrunjelul, mărarul, usturoiul mărunt tăiat, untdelemnul, sucul de lămâie şi piperul şi le turnăm în tigaia cu peşte.

Păstrăvii îi frigem în cuptorul deja încălzit, la temperatura de 200°, cca 20 minute. Ii stropim din când în când cu zeama în care se frig.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.