Pastrav cu spanac

Printeaza

Pastrav cu spanac din: pastravi, spanac, ceapa, ulei, lamaie, maghiran, sare si piper.

Ingrediente:Pastrav_cu_spanac

  • 8 pastravi
  • 500 g spanac
  • 1 ceapa
  • 500 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita rasa maghiran uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curtati pestii, spalati-i si presarati-i cu sare si piper. Prajiti-i in 50 ml ulei pana se patrund bine si se rumenesc furmos pe ambele parti. Separat, intr-o alta tigaie, caliti in uleiul ramas si 2-3 linguri de apa, ceapa curatata, spalata si tocata marunt. Dupa 1-2 minute, adaugati spacul si caliti-l impreuna cu ceapa, 10 minute, la foc mic.

Puneti spanacul intr-o tava, puneti deasupra pastravii prajiti si presarati deasupra maghiranul uscat. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit si coaceti pestele si spanacul inca 10-15 minute.

Pastrav cu spanac

Pastrav_cu_spanac

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mie nu-mi place spanacul de nici o culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.