Păstrăv cu sos verde

Printeaza

Păstrăv cu sos verde

Păstrăv cu sos verde

Ingrediente:

  • 4 păstrăvi
  • un borcan de ciuperci marinate
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 4 căţei de usturoi
  • două legături de ceapă verde
  • o legătură de pătrunjel
  • o lămâie
  • sare, piper
  • ciuperci crude

Preparare:

Usturoiul se curăţă de coajă, se spală şi se pune într-un vas înalt. Se adaugă pătrunjelul tocat, ceapa curăţată, spălată şi tăiată în bucăţi mai mici.

Se toarnă uleiul de măsline, se condimentează şi se pasează totul.

Se pune într-un vas, se acoperă cu folie de plastic şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Păstrăvii se curăţă, se eviscerează şi se spală. Se condimentează în interior şi în exterior, se aşază într-o tavă cu puţin ulei, o cană de apă, o lămâie tăiată în felii şi se introduc în cuptor.

Se coc la foc mediu 20-30 de minute, se scot pe un platou şi se ţin la cald.

Ciupercile se scurg, se taie mărunt şi se pun în sosul de usturoi. Se toarnă peste păstrăvi şi se servesc imediat.

Păstrăv cu sos verde

Păstrăv cu sos verde.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi-a iesit genial sosul verde. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.