Pastrav cu sos de vin si ciuperci

Printeaza

 Pastrav cu sos de vin si ciuperci din: pastrav, vin, ciuperci, ceapa, unt, patrunjel, faina, sare.Pastrav cu sos de vin si ciuperci

Ingrediente :

  • 1 păstrăv
  • 2 pahare vin alb
  • 150 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 1 legatură pătrunjel
  • 1 lingură făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi-l pui la fiert pentru 15 minute în vin alb şi o bucăţică de unt.

După ce a fiert, îl scoţi pe un platou şi pregăteşti ciupercile: cureţi ceapa şi ciupercile, le tai mărunt, le căleşti în unt şi presari făina.

Stingi apoi cu vinul în care a fiert păstrăvul şi laşi totul pe foc 20 de minute până scade vinul.

Când e gata, aşezi peştele şi garnitura pe un platou, decorezi cu lămâie şi presari verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pastrav umplut cu ardei

Pastrav umplut cu ardei

Pastrav umplut cu ardei din: pastravi, usturoi, vin, lamaie, nucsoara, rozmarin, patrunjel, ulei, ciuperci, porumb, ardei, morcov, telina, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 4 păstrăvi 1-2 căţei de usturoi 1 pahar cu vin alb 1 lămâie nucşoară rozmarin verde pătrunjel verde ulei de măsline sare piper boia Pentru umplutura: 3-4 ciuperci proaspete 1 conservă mică […]

 

Pastrav la gratar cu rozmarin

Pastrav la gratar cu rozmarin

Pastrav la gratar cu rozmarin din: pastrav, lamaie, cimbru, rozmarin, usturoi, sare, piper.   Ingrediente:  4 peşti  o lămâie  100 ml ulei  o legătură cimbru  o legătură rozmarin  6 căţei de usturoi  sare  piper   Mod de preparare: Uleiul se amestecă cu cim­brul, rozmarinul, jumătate de lămâie si usturoiul pisat. Se presără peştele cu sare […]

 

File de pastrav la gratar

File de pastrav la gratar

File de pastrav la gratar din: fileuri de pastrav, concentrat de tamarin, praf de chilli, coriandru, cumin, pasta de usturoi, sare, ulei, lamaie. Ingrediente: 4 fileuri de păstrăv Pentru marinada: 1 linguriţă concentrat de tamarin, 1/2 linguriţă praf de chilii 1 lingură coriandru proaspăt tocat 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/2 linguriţă cumin măcinat 2 linguriţe […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.