Pastrav cu salvie

Printeaza

Pastrav cu salvie din: pastravi, faina, migdale, ou, unt, frunze de salvie, ulei, otet balsamic, zahar brun, lamaie, lapte, salvie, sare.

Ingrediente:Pastrav_cu_salvie

  • 4 pastravi
  • 5 linguri faina
  • 50 g migdale
  • 1 ou
  • 4 linguri unt
  • 12 frunze de salvie
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lamaie
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingurita salvie uscata macinata
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi peştii şi îi speli bine atât în interior, cât şi la exterior. îi laşi să se scurgă, apoi îi presari cu puţină sare şi cu salvie uscată măcinată. Ii treci prin 4 linguri de făină şi îi prăjeşti pe ambele părţi, în 2 linguri de unt topit, amestecat cu ulei. îi scoţi pe hârtie absorbantă.

Topeşti în tigaie untul rămas şi căleşti migdalele. Adaugi zeama de lămâie, oţetul şi zahărul brun şi laşi să fiarbă totul, până mai scade sosul. Baţi oul împreună cu făina rămasă, laptele şi sare după gust. Treci frunzele de salvie prin acest amestec si le prajesti. Serveşti peştele cu sos şi salvia pane.

Pastrav cu salvie

Pastrav_cu_salvie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.