Pastrav cu salata, ardei gras si vinete

Printeaza

Pastrav cu salata, ardei gras si vinete din: ardei gras, dovlecel, vanata, fileuri de pastrav, usturoi, oregano, mere, salata verde, mustar, otet, iaurt, sare.

Ingrediente:Pastrav cu salata, ardei gras si vinete

  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 4 fileuri pastrav
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire oregano
  • 1 lingura ulei
  • salata:
  • 2 mere
  • 1 capatana salata verde
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura otet
  • 150 ml iaurt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeiul gras de cotor, seminţe şi pieliţele albe; pulpa se taie fâşii. Se spală vânătă şi dovlecelul şi se taie felii subţiri; se aşază într-un castron şi se picură ulei. într-o tigaie, se prăjesc fâşii de ardei gras, vinete şi dovlecei.

Se încinge cuptorul la 200 °C şi peştele se taie pe lung în câte 2 fâşii; se ung cu usturoi pisat, se presară sare şi frunzuliţe de oregano. Se aşază fâşiile de legume pe bucăţile de peşte şi se rulează; ruladele se leagă cu aţă de bucătărie şi se aşază într-o formă de sufleu unsă cu puţin ulei; se coc la cuptor 10 min.

Se prepară salata: se curăţă merele şi se taie felii. Se taie fâşii salata. Se amestecă într-un castron cu muştar, oţet şi iaurt; se sărează şi se piperează. Se serveşte alături de rulourile de peşte.

Pastrav cu salata, ardei gras si vinete

Pastrav cu salata, ardei gras si vinete

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. O sa incerc si eu sa vad daca-mi iese pastravul

  2. Uite o reteta de pastrav care merita incercata 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.