Păstrăv cu hrean

Printeaza

Păstrăv cu hrean

Ingrediente: Păstrăv cu hrean

  • 500 g file de păstrăv
  • două legături de pătrunjel
  • două legă­turi de hrean
  • o lămîe
  • un praf de sare
  • o lingură de ulei
  • o lingură de vin alb

Preparare:

Fileul de peşte, peste care s-a presărat puţină sare şi pătrunjel verde, se înveleşte într-o frunză de hrean.

Se pune într-o tavă care a fost unsă în prealabil cu puţin ulei, se adaugă o lingură de apă sau vin alb, un căţel de usturoi mărunţit bine şi se pune în cuptor circa 25 de minute.

Cînd este gata, se stoarce lămîia dea­supra şi se serveşte cu mămăliguţă.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bun pastravul cu hrean.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.