Pastrav cu cartofi si verdeata

Printeaza

Pastrav cu cartofi si verdeata din: pastravi, fulgi de migdale, cartofi, ulei de masline, marar verde, patrunjel verde, faina, lamai, zeama de lamaie, sare, patrunjel.

Ingrediente:Pastrav_cu_cartofi_si_verdeata

  • 8 pastravi mici sau 4 mai mari
  • 100 g fulgi de migdale
  • 600 g cartofi noi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri faina
  • 2 lamai
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Spati cartofii si puneti-i la fiert intregi, in apa cu sare. Curatati pastravii, condimentati-i, treceti-i prin faina si prajiti-i in ulei pe ambele parti.

Scoateti-i pe servetele pentru a elimina grasimea de prisos, apoi pastrati-i la cald.

Scurgeti cartofii fierti de apa, stropiti-i cu ulei de masline in care ati adaugat marar si patrunjel, tocate marunt.

Prajiti in ulei fulgii de migdale, adaugati peste zeama de lamaie si turnati sosul obtinut peste pestii prajiti.

Pastrav cu cartofi si verdeata

Pastrav_cu_cartofi_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.