Pastramă de vită cu gulii

Printeaza

O reteta de pastrama de vita cu gulii din: pastrama de vita, gulii, morcovi, ardei gras verde, ceapa rosie, ulei si suc de rosii.

Ingrediente:Pastramă de vită cu gulii

  • 500g pastramă de vită
  • 6 gulii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapă roşie mare
  • 50ml ulei
  • 250ml suc de roşii

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pastrama de vită în feliuţe subţiri şi treceţi-o prin uleiul bine încins,doar atat cat sa se inabuse putin, după care scoateţi-o pe o farfurie şi păstraţi-o acoperită, la cald. Curăţaţi guliile, spălaţi-le şi tăiaţi^Hn cu- buri cu latura de circa 1 cm.

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, ardeiul gras şi morcovul, apoi căliţi-le în uleiul rămas de la înăbuşitul pastramei. Căliţi legumele 3-4 minute, după care puneţi cubuleţele de gulie. Căliţi-le împreună cu legumele 2-3 minute, apoi adăugaţi feliuţele de pastramă.

Amestecaţi şi puneţi totul într-un vas de ceramică sau sticlă termorezistent, adăugaţi salvia tocată, sucul de roşii, potriviţi de sare şi piper şi puneţi vasul la cuptor pentru circa 30 de minute.

Pastramă de vită cu gulii

Pastramă de vită cu gulii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.