Pastramă de miel

Printeaza

Pastramă de miel: carne de miel, vin alb, foi de dafin, piper boabe, pasta de tomate, usturoi, sare, piper, busuioc, maghiran.

Ingrediente:Pastramă de miel

  • 1 kg carne de miel
  • 100 ml vin alb
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingură piper boabe
  • 200 g pastă de tomate
  • 2  1/2  căpăţâni de usturoi
  • sare
  • piper
  • busu­ioc
  • măghiran

 

Mod de preparare:

Speli carnea de miel şi o porţionezi. Cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl amesteci cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc şi măghiran după gust.

Pui carnea de miel în baiţul pregătit şi o laşi la rece pentru 3 zile. Apoi o scoţi din baiţ şi o pui pe grătar. Va fi fragedă şi aromată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.