Paste cu sos de rosii si masline

Printeaza

Paste cu sos de rosii si masline din: paste, roşii, ardei iute, usturoi, măsline, ceapa,  sunca presata, sare, piper, busuioc, ulei.

Paste_cu_sos_de_rosii_si_masline

Ingrediente:

  • 250 g paste
  • 1 kg roşii
  • 1 ardei iute
  • 2-3 căţei usturoi
  • 50 g măsline
  • 1 ceapă
  • 50 g şuncă presată
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe am­balaj. Opăreşti roşiile, le descojeşti şi le tai mărunt.

Căleşti ceapa toca­tă în ulei, iar când devine uşor sti­cloasă, pui roşiile, ardeiul iute tăiat rondele, usturoiul tocat şi măsline­le feliate.

Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Laşi să clocotească până scade puţin sosul şi, la final, pui sunca taiata. Servesti pastele cu sos di busuioc.

Paste cu sos de rosii si masline

Paste_cu_sos_de_rosii_si_masline

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Simple si bune pastele astea 🙂

  2. Hai ca mi ai facut pofta cu pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.