Paste cu sos de branza

Printeaza

O reteta de paste cu sos de branza din: paste, broccoli, morcovi, cascaval, sare grunjoasa, piper, crema de branza, oua, unt si parmezan.

Ingrediente:Paste cu sos de branza

  • 400 g paste
  • 400 g broccoli
  • 2 morcovi
  • 100 g caşcaval
  • sare grunjoasă
  • piper negru măcinat
  • 100 g cremă de brânză
  • 3-4 ouă
  • 50 g unt
  • 2 linguri parmezan

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. Se curăţă broccoli şi se fierb. Morcovii se curăţă, se spală, se taie felii subţiri şi se călesc în puţin unt. După ce s-au înmu¬iat uşor, se dau deoparte.

Separat, se prepară crema din brânza moale si caşcavalul ras. Se adaugă ouăle bătute spumă si sare, după gust. Se scot pastele, se scurg, se trec prin apă rece si se aşază în tava tapetată cu unt şi pesmet.

Printre paste se pun morcovii şi broccoli şi, la sfârşit, se toarnă sosul călduţ. Se bagă în cuptor şi se rumenesc.

Paste cu sos de branza

Paste cu sos de branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.