Paste cu smântână şi ciuperci

Printeaza

O reteta de paste cu smantana si ciuperci din: ciuperci, ceapa, usturoi, taitei, sare, unt, oregano, supa, amidon, smantana, patrunjel si piper.

Ingrediente:

  • 1 conserva ciuperci Champignon feliate (850 ml)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g taitei lati
  • sare
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 100 ml supa
  • 1 lingurita amidon
  • 200 g smantana
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • piper

 

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă ciupercile. Se curăţă şi se toacă usturoiul şi ceapa. Se fierb pas­tele al dente, într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se încinge untul într-o tigaie şi se călesc ustu­roiul şi ceapa.

Se adaugă ciupercile şi orega­no şi se prăjesc la foc iute la început, apoi mijlociu cca 3 min. Se adaugă supa şi se dă în clocot. Se bate smântână cu amidon şi se adaugă; se lasă să dea în clocot, ameste­când.

Se adaugă pătrunjelul, se amestecă, se sărează şi se piperează. Se amestecă îm­preună cu pastele scurse.

Paste cu smântână şi ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.