Paste scurte cu fasole verde şi piept de pui

Printeaza

O reteta de paste scurte cu fasole verde si piept de pui din: fasole verde, sare, rosii, piept de pui, piper, ulei, cimbru si parmezan.

Ingrediente:Paste scurte cu fasole verde şi piept de pui

  • 500 g fasole verde
  • sare
  • 2 rosii mari (400 g)
  • 400 g paste curste (penne)
  • 300 g piept de pui
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 4-5 ramuri de cimbru
  • 50 g parmezan sau cascaval sarat

 

Mod de preparare:

Speli fasolea şi o cureţi de aţe. O rupi în două, dacă este lungă, şi o fierbi în apă clocotită cu sare, vre­me de 15 minute. Opăreşti roşiile în apă clocotită, le cureţi de pieliţă şi le tai în cuburi mici. Fierbi maca­roanele în apă sărată. Speli pieptul de pui, îl ştergi, îl tai în bucăţele şi îl condimentezi, apoi îl prăjeşti.

Toci cimbrul şi îl căleşti dacă e verde, iar dacă e uscat îl fărâmiţezi în mâini. Amesteci pastele strecurate, cu cimbrul, fasolea verde, cu puiul şi roşiile. Presari deasupra parmezan sau caşcaval ras.

Paste scurte cu fasole verde şi piept de pui

Paste scurte cu fasole verde şi piept de pui

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.