Paste cu ragu de cârnaţi afumaţi

Printeaza

Se încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie nonaderentă. Se pune carnea de la 4 cârnaţi de porc fărâmiţată şi se prăjeşte până se rumeneşte.

Se adaugă 1 căţel de usturoi feliat şi se mai prăjeşte 1 minut, apoi 1 linguriţă boia afumată, 1/2 linguriţă seminţe de fenicul, 1 vârf de linguriţă fulgi de chilii şi se mai lasă pe foc 1 minut.

Se toarnă 400g de roşii tocate din conservă şi puţin vin roşu (opţional) şi se fierb 20 de minute. Se adaugă 16 legătură mică de pătrunjel tocat. Se pregătesc 150 g de rigatoni conform instrucţiunilor de pe pachet şi apoi se amestecă cu sosul.

Paste cu ragu de cârnaţi afumaţi

Paste cu ragu de cârnaţi afumaţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.