Paste quattro formaggi

Printeaza

Paste quattro formaggi din: paste, unt, smantana, parmezan, gorgonzola, cascaval, mozzarella, patrunjel, rosie si sare.

Ingrediente:Paste_quattro_formaggi

  • 400 g paste
  • 60 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 60 g parmezan
  • 60 g gorgonzola
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • patrunjel
  • rosie
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare. între timp, taie gorgonzola, mozza­rella şi caşcavalul cubuleţe. Separat, topeşte untul. Adaugă jumă­tate din cantitatea de smântână. Pune pastele scurse şi amestecă uşor. După câteva minute pune brânzeturile, restul de smântână şi par­mezanul ras.

Serveşte-le cât sunt fierbinţi, cu pă­trunjel tocat fin şi puţin parmezan ras deasupra. Sunt delicoase dacă adaugi câteva cubuleţe de roşie!

Paste quattro formaggi

Paste_quattro_formaggi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.